Segons com es miri podríem dir que el Cadí està envoltat per un gran bosc, però com jo ho veig hi ha diferents boscos que envolten el Cadí, i això depén de la orientació, l’antiguitat i les espècies arbòries que hi trobem, fins i tot dins d’aquests boscos hi ha espècies que destaquen i es diferencien de l’espècie predominant, això aporta una riquesa increïble i una major població d’ocells que a la primavera es converteix en un concert natural.

Jo he triat dues imatges molt diferents d’un mateix bosc i a una distància de poc més de 5 metres de l’una a l’altre, però amb una gran diferència.

Davidmsfoto ©

Davidmsfoto ©

Les imatges estan fetes amb el mètode convencional, però un cop a casa i amb ajuda del Photoshop les he tractat amb el conegut efecte Orton, un efecte que va nèixer abans que internet i de manera artesana es feia superposant dues vegades la mateixa foto en un mateix paper.