Nature & conservation

Tardor

Tot i que tenim la tendència a pensar que a la primavera es quan tota la vida al medi natural neix, hem de tenir en compte que la tardor es la segona etapa de naixement i canvi important a la natura. Tot i que moltes espècies, tant animals com vegetals o arbustives, es preparen per l’hivern, també es veritat que hi moltes altres que creixen aprofitant el clima característic de la tardor, un exmple conegut son els bolets i fongs, molts d’ells comestibles, altres els líquens i la molsa, les castanyes, les pomes, el codony, la magrana…etc

I tot això per explicar-vos que en plena tardor, ha nascut la meva primera filla, una nena molt maca i tranquila, que ha nascut en un moment important de canvi en la natura, un moment en que la natura ens ofereix uns fruits que tè amagats una gran part de l’any, i un moment en que el bosc es tapissa amb els colors més bonics i màgics que poguem imaginar, acompanyat d’aquell aroma tan característic del bosc tardonià.

Benvinguda Èlia, i felicitats per què has nascut envoltada d’un paisatge únic i de grans amics que et cuidaran com si fossin els teus pares.

Davidmsfoto

2 Responses

 1. Benvinguda Élia!
  Moltes felicitats als pares, teniu una filla molt maca.

  Una abraçada.

  octubre 27, 2010 at 10:44 am

 2. Sindi

  Hombre!! Aquest nou post s’ha fet esperar, eh??… tot i que amb tots aquests canvis tens excusa… familia….casa… ara ja aneu agafant el ritme!. Per lo de l’Èlia, ja saps ke si necessites un ‘canguro’ encantada! me l’emporto cap a casa uns dies sense problema! je, je… tot i ke no crec ke vosaltres estigueu d’acord!! De moment encara no…

  Sindi.

  octubre 27, 2010 at 10:45 am

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *