Nature & conservation

Insectes

Aquest matí hem aprofitat per sortir una estona i a estrenar el nou objectiu d’en Pep, un Sigma 70-300 Macro Super, així que hem anat en busca de petites víctimes que es deixèssin agobiar per +els nostres objectius i la nostra dèria fotogràfica, i per la meva part també per la meva afició-obsessió entomològica. Els insectes son impressionants en tant en quan mirem la relació del seu tamany i la feina que fan envers la natura i el seu equilibri, i també per que son un món, una societat amb els seus individus on cadascú d’ells té una funció concreta i precisa.

Davidmsfoto

Davidmsfoto

Davidmsfoto

Davidmsfoto

Davidmsfoto

2 Responses

  1. cynthia

    Quan vulguis també pots passar per casa i fotografiar els ratpenats que ens entren de tant en tant i sobrevolen els nostres caps o s’enganxen a les parets… je, je… ves a saber si no seran d’aquesta nova especie de ‘ratpenat orellut’ que diuen que han trobat…

    agost 7, 2010 at 8:16 pm

  2. Jeje..si son la nova espècie sou uns afortunats!, i si no també, tot i les molèsties que poden ocasionar, es mengen mosquits, aranyes i d’altres insectes….i son capaços de veure aigua sense deixar de volar….clar que passaré….

    agost 8, 2010 at 7:19 am

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *