Mentre ens reparen el “fronti” seguirem amb les fotos de bitxos, aquesta tarda, i en previsió de les possibles plujes de demà i demàpassat, he sortit a fer una volta per la traba, per un petit bosquet que tinc controlat, per cert que fa temps enrera vaig fer un post en el que denunciava l’abandonament del bosc, doncs allà mateix i des de feia 10 anys hi havia un cotxe estimbat, un 131 vermell, no sé si serà casualitat però ja no hi es, només puc dir que ja era hora.
Tornant al bosquet, us explicaré que es un bosc màgic, sempre que hi vaig mai em sento sol, es com si hi hagués algunes bèsties o èssers, avui no estat menys, sempre sento com si m’observèssin i sempre sento fressa entre els matolls….
A part que realment una sensació estranya m’enveix cada cop que m’hi endinso.
Bé directament pasarem a la imatge i ens deixarem de contes, no sé de quin tipus d’insecte volador es tracta, però ha sigut l’únic que s’ha deixat fotografiar.