Ja fa setmanes que recopilo fotografies per fer aquest slide, quan vaig sentir la cançó l’slide es va començar a crear a la meva ment, i l’havia de fer.

Com no sobre un tema tan actual i candent com la natura o més aviat la destrucció i l’acós que pateix dia a dia per causa de l’home, des de el pare de família que deixa la brossa després del picnic fins al desaprensiu que llença i abandona un automòbil, sense deixar de banda les industries. Un atac que la natura pateix i aguanta com pot, tot i avisar-nos del seu poder de defensa envers un atac global, terratrèmols, inundacions, sequeres, etc.

Però no dirè res que no hagi dit abans en altres posts, simplement que m’entristeix que hi hagi persones que no vegin i estimin la natura com o faig jo, digue’m egoista.
Tornant a l’slide he trigat cinc dies a fer-lo realitat, la música, es d’un grup que es diu Aqualung, la cançó es diu Broken Bones.
Tot i que parla de l’amistat de tres persones, es podría traslladar a l’amistat amb la natura, una amistat que ara per ara no existeix.
Amb l’slide us he volgut mostrar alló que l’home causa sobre la natura, alló que destrueix, i alló que podem perdre, per què res no es per sempre i menys si no ho cuidem.
Volía posar l’slide al blog com he fet d’altres cops, però no sé si l’ordinador no tira o internet no va prou ràpid, o el servidor de blogger no dona a l’abast, així que us poso el link per què el veieu bé, em sap greu.
http://blip.tv/file/948051