Aquesta foto que us he pujat avui son dues creus del cementiri de Sendes, un cementiri condemnat a la desaparició, com el seu poble i la seva església, el que més em sorprèn es que en aquest cementiri hi ha gent enterrada, gent que un dia va viure i va treballar en aquest poble, un poble que com molts altres caurà i serà un munt de runes que poc a poc anirà desapareixent cobert per la vegetació fins a no ser res de res.
Dons bé aquestes creus estan de sort per què hi ha un grup de joves que ha creat una associació per recuperar aquest poble, el poble de Sendes, i pel primer lloc on començaran es per el cementiri, hem de respectar els nostres morts i cuidar-los, com cuidar el lloc on descansen.
Amb aquesta acció comença una nova etapa i una nova vida en un poble que semblava seguir el mateix camí que la resta dels pobles de la nostra comarca que han anat caient i perdent-se en l’oblit.

Més informació sobre el tema aquí.
Distància focal 18mm
Obertura f9
Exposició 1/320