Aquest cap de setmana hem pogut gaudir de la fira de Sant Ermengol, una fira centenaria que es va recuperar, si no m’equivoco fa tretze anys, una fira en la que els pagesos i productors artesans del Pirineu ofereixen els seus productes, una fira que des de fa uns anys centra el seu interés en els formatges artesans, al Pirineu hi trobem 225 formatgers artesans.Una fira que un cop més dona aquella identitat de capital del Pirineu a la Seu d’Urgell, una capital que encara que no sigui oficial està més que reconeguda i demostrada.
Com que he tingut la oportunitat de fotografiar molts dels moments de la fira, us penjaré un slide, i una foto, tampoc faré ara una serie de fotos sobre la fira, però val la pena veure l’slide.
Així si no hi veu assistir us podreu fer una idea del que va ser…..au! a gaudir!!

Distància focal 31mm
Obertura f25

Temps d’exposició 4seg.