Avui us he penjat el treball final del curs de la universitat d’estiu que es va realitzar a la Seu d’Urgell.
El treball era un projecte fotogràfic sobre la ciutat de la Seu d’Urgell, en aquest pasi veureu una selecció final de les millors fotos de cada fotógraf, aquest treball mostra les temàtiques que cada autor va triar al inici del curs, així ,veurem fotos sobre paisatges, sobre la nit a la seu, els seus gossos i gats, els petits detalls, les textures, i els habitants de la Seu, grans i petits.
El curs va estar coordinat per en Xavier Goñi, i va ser impartit per en Manel Esclusa, fotógraf profesional.
Penseu en pausar el reproductor de la dreta.
Els autors per ordre alfabétic van ser;

Josep Mª Abadía;
Leo Abecasis;
Eduard Barrufet;
Antoni Benavente;
Marta Bisbal;
Jaume Charles;
Olga Grau;
Santi Iglesias;
Manel Juan;
José Jurado;
David Manzanera;
Antònia Oliva;
Lluïsa Roca;
Oriol Rosell;

Al treball final he afegit una música de fons que ens ajudarà ha deixar-nos portar per aquestes imatges, la música es del Bengalí Ravi Shankar, gran compositor conegut pel seu art musical amb el sitar.