Aquesta foto pertany a una série de fotos realitzades durant la realització d’un curs fotogràfic de la Universita de Lleida a la Seu. El curs era un treball fotogràfic sobre la ciutat de la Seu d’Urgell, els alumnes havíem d’escollir un tema que més tard i mitjançant les fotos hauríem de relacionar els uns amb els altres.

La meva tria va anar per la gent gran a la Seu, aquelles persones que sembla que oblidem un cop deixen d’entrar en la rutina de la nostra vida, deixan de treballar, i en molts casos canvien de domicili. La seva vida es ral·lentitza a partir d’aquell moment, i passen a ser persones desconegudes que es reuneixen i passegen pels nostres carrers.

Aquesta foto mostra precisament això, soledat i invisibilitat per a la gran majoria, un home en una cantonada, observa un parc com alié a aquell moment, com vist des de una persectiva molt llunyana. D’una perspectiva en la que sap que d’aquella situació poc participarà.