Nature & conservation

Bio

En aquesta web vull mostrar-vos una mirada al món que ens envolta amb la visió d’algú que pensa en la llum, l’enquadre, els picats, i la perspectiva, amb exemples de tots els treballs en els que he participat i un bloc que podeu seguir per veure les actualitzacions més immediates.

També trobareu el meu bloc, la única eina amb la que em puc desbravar de tant en tant penjant les meves fotos i explicant-vos el que veig i com ho veig, fins i tot en algun post podreu llegir algun dels meus pensaments o sentiments. Ni molt menys es una galeria fotogràfica per tant no jutjeu les imatges com si d’una exposició fotogràfica es tractés, el que trobareu es una manera de compartir amb vosaltres aquestes imatges, aquests moments, aquests llocs que tant m’omplen i que en el conjunt son la meva essència, son el meu jo, una mica de tot, però en una mateixa direcció, sempre amb il·lusió, sempre descobrint, i amb la intenció de fer-vos partíceps i  de gaudir com jo ho faig, així que mireu-vos aquestes imatges com el meu regal, com una abraçada quan cal.

Pirinenc de sang i d’ànima, exploro,recorro i m’endinso per tots els racons de la nostra comarca i del Pirineu, tant busco restes arqueològiques perdudes com exploro coves, tant vaig a peu per els corriols del Cadí, com pujo per alguna de les seves canals, i tant fotografío els insectes i plantes de la comarca, com baixo per algun dels seu verticals i profunds barrancs.

Fins i tot sòc capaç d’aventurar-me en un viatge al Sàhara o a Jerusalem, i si cal al darrer racó del món que quedi sense explorar.

Això si sempre amb la càmera a punt, per captar aquells moments d’aventura, de passió, de descoberta i d’amor cap a la natura i tot el que ens amaga.

Em podeu contactar en aquesta mateixa web o per mail david@davidmsfoto.com