Nature & conservation

Activitats

En aquest apartat teniu un breu llistat de les activitats que podeu contractar. Els preus inclouen material didàctic, totes les activitats estan orientades al perfeccionament de la tecnica fotogràfica en l’entorn natural. Totes les activitats estan orientades a obtenir uns bons resultats amb les vostres càmeres ja siguin reflex, compactes o smartphones.

 

Safari fotogràfic. 31 € per persona mínim dues persones, inclou transport en vehicle 4X4. la fauna a fotografiar dependrà de l’estació de l’any.

Senderisme fotogràfic. 25 € per persona, mínim dues persones.

Photoforest. 25 € per persona. Descobreix la màgia del bosc, i aprèn a fotografiar el seu interior i el seu encant amb la diferència de llum i contrast.

Pell del Bosc. 21 € Descobreix l’apassionant món dels líquens i les molses, fotografia macro.

Fotowalk 19 € per persona mínim dues persones. El paisatge urbà també te un atractiu especial si l’observem bé.

Viatge fotogràfic, cap desetmana amb sortida divendres al migdia  amb destinació a determinar per fotografiar la fauna autòctona, amb alltojament en alberg en mitja pensió i taller fotogràfic i visualització de treballs al vespre. Preu a determinar segons la destinació.

Totes les activitats es realitzen en paratges protegits i controlats per normatives específiques, absteniu-vos de contractar els nostres serveis sinó enteneu les limitacions que això comporta.

 

Promocions.

Gaudeix d’ara i fins el 30 de setembre d’un 25 % de descompte en l’activitat de la Brama del Cèrvol, contracta l’oferta al nostre FB.

El plaer de gaudir de la natura i la fotografia escoltant bramar els cèrvols per demostrar el seu poder i conquerir les femelles, una experiència única i irrepetible.

El preu inclou el transport i un petit aperitiu amb productes locals.

Davidmsfoto ©

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *